Det skal du pakke til din skiferie

Det skal du pakke til din skiferie

Har du planer om at tage på skiferie med dine venner eller familie, eller har du allerede booket turen? Når du skal pakke til en rejse, er der mange ting at huske, men specielt på en skitur skal der meget forskelligt med i kufferten. Hvis ikke du har booket din skitur endnu, men rigtig gerne

Har du planer om at tage på skiferie med dine venner eller familie, eller har du allerede booket turen? Når du skal pakke til en rejse, er der mange ting at huske, men specielt på en skitur skal der meget forskelligt med i kufferten. Hvis ikke du har booket din skitur endnu, men rigtig gerne vil afsted og stå på ski i pisterne, er det bare med at få bestilt din rejse på onlineski.dk.

Almindeligt tøj og overtøj

På din skitur skal der selvfølgelig pakkes almindeligt tøj, men du skal huske at tænke på, at det skal være varmt tøj. Tag nogle tykke sweaters eller fleecetrøjer med, men husk også skiundertøj til at tage indenunder, da det alligevel godt kan blive koldt. Overtøj er især vigtigt, når du skal ud og stå på ski. Du har brug for både skibukser, skijakke, vinterstøvler, hue, handsker og et halstørklæde.

Udstyr og andet praktisk

Når nu det er en skitur, er det nødvendigt med noget udstyr. Hvis du har stået på ski før, har du måske dine egne ski, skihjelm og skibriller, men ellers kan du ofte leje det meste, der hvor du skal stå på ski. Hvis ikke skiferie er noget du tager på hvert år, kan det sagtens betale sig at leje udstyret i stedet for at købe det. Af andre nødvendige og praktiske ting er der pas, penge og rejsedokumenter, som er vigtigt på hvilken som helst rejse.

Det du altid glemmer

Hvis ikke du har stået på ski før, er du måske klar over nødvendigheden af at have solbriller og solcreme, men faktisk er det rigtigt vigtigt. Selvom der er sne og kølige temperaturer, er solen meget skarp, når den bliver reflekteret ned i sneen. Derfor kan du hurtigt blive solbrændt på en skiferie, hvis ikke du passer på.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel