Hold en bedre hygiejne på arbejdspladsen

Hold en bedre hygiejne på arbejdspladsen

I disse tider er det enormt vigtigt, at vi alle holder en ordentlig hygiejne. Det gælder derhjemme såvel som når vi er på arbejde. Er du arbejdsgiver, kan det måske godt virke uoverskueligt, hvilke tiltag du skal gøre dig. Her på siden får du en række simple tips og tricks til, hvordan I kan øge

I disse tider er det enormt vigtigt, at vi alle holder en ordentlig hygiejne. Det gælder derhjemme såvel som når vi er på arbejde. Er du arbejdsgiver, kan det måske godt virke uoverskueligt, hvilke tiltag du skal gøre dig. Her på siden får du en række simple tips og tricks til, hvordan I kan øge hygiejnen på arbejdspladsen

Let adgang til håndsprit

Det er vigtigt, at medarbejderne har en let adgang til håndsprit. Hav altid håndsprit ved indgangen til arbejdspladsen, så alle der kommer ind i bygningen kan afspritte sine hænder, inden de begynder at røre ved dørhåndtag eller give håndtryk. Det kan også være en god idé at have noget håndsprit stående forskellige steder i bygningen. Det kan være ude foran indgangen til toilettet eller ved køkkenet.

Aftør overflader

Det er vigtigt løbende at tørre overflader af. Få tørret frokostbordene og køkkenbordene af, efter de er blevet brugt. Det er også vigtigt, at medarbejderne af og til desinficerer deres skrivebord.

Brug håndklædeark fremfor håndklæder

Ulempen ved at have et håndklæde hængende på eksempelvis toilettet eller i køkkenet er, at mange når at bruge håndklædet, og det kan danne grobund for at, håndklædet kan blive en stor bakteriebombe. For at undgå dette problem kan du bruge håndklædeark. Her tager personen nemlig kun det ark, de skal bruge.

Du kan have dine håndklædeark i en dispenser. Nogle af markedslederne inden for håndklædeark og dispensere hertil er firmaet Tork. De producerer produkter i en rigtig høj kvalitet, og du kan købe Tork håndklædeark i mange forskellige kvaliteter. Du kan altså få den helt gode kvalitet, ligesom du også kan finde ark, der er billigere i drift. Håndklædeark er selvfølgelig en dyrere løsning i længden end håndklæder, hvilket man skal være opmærksom på, inden man installerer sådan en løsning.

Husk de små ting i dagligdagen

Ud over de nævnte råd er der også ting i dagligdagen, man kan gøre for at få en bedre hygiejne på arbejdspladsen. I punktopstillingen nedenfor har vi samlet en række gode råd, du kan bruge i dagligdagen:

  • Bliv hjemme, hvis du er syg. Kan du stadig arbejde effektivt, kan du tage en hjemmearbejdsdag
  • Nys i dit ærme og ikke ud i rummet – heller ikke i dine hænder!
  • Luft ud med jævne mellemrum
Kyststien
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *