Hold ferie i det jyske – find sommerhusudlejning hos DanWest

Hold ferie i det jyske – find sommerhusudlejning hos DanWest

Er du også kommet lidt i tvivl om, hvornår du egentlig kan tage på din drømmeferie til verdens fjerne hjørner? Du er ikke alene, men heldigvis er der en løsning, og den hedder ferie her i Danmark. Før de første charterrejser vandt indpas blandt danskerne, lejede vi hinandens sommerhuse – og det kan vi vende

Er du også kommet lidt i tvivl om, hvornår du egentlig kan tage på din drømmeferie til verdens fjerne hjørner? Du er ikke alene, men heldigvis er der en løsning, og den hedder ferie her i Danmark. Før de første charterrejser vandt indpas blandt danskerne, lejede vi hinandens sommerhuse – og det kan vi vende tilbage til. Vælger du sommerhusudlejning hos DanWest kan du komme lidt ud i det jyske og se nogle landskaber, du ellers aldrig ville få øjnene op for.

Find sommerhusudlejning hos DanWest

Vælger du at leje sommerhus i Jylland, kan du besøge alt fra Houstrup ud til vestkysten og op til Nørre Fjand nær Nissum Fjord. Sommerhusene kan findes på alle former og til et væld af forskellige budgetter, herunder med saunaer, indendørs swimmingpools og direkte adgang til skøn natur både i form af vådområder og skovens løv eller gran. Kommer du og familien inde fra en af de større byer, vil I uden tvivl have godt af at skifte betonjunglen ud med frisk natur.

Vær altid nær provinsens perler

Selvfølgelig afskærmer du dig ikke fra al civilisation ved at leje et sommerhus fx ud til Vesterhavet. Provinsens små perler af arkitektur og kulturoplevelser finder du i form af de jyske byer, der mere eller mindre altid vil være inden for rækkevidde. Heriblandt Varde og lidt længere væk Esbjerg for sommerhuse nær Nørre Nebel. For sommerhuse nord for Ringkøbing Fjord kan byerne Holstebro, Lemvig og, ja, Ringkøbing nævnes som skønne steder at besøge.

Lej et sommerhus året rundt

Nu hedder det jo ”sommerhuse”, men du kan leje boliger til ferieophold året rundt. Så holder du vinterferie, kan du fx leje et hus ude i det vestjyske og nyde en ro, du ikke vil kunne opleve i sommersæsonen. Du må så give afkald på at dase nede ved stranden, men kan gå friske ture.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel