Sådan får du det sjovt til din næste julefrokost

Sådan får du det sjovt til din næste julefrokost

Det er altid så sjovt at være til julefrokost, men det betyder jo ikke, at man ikke godt kan læse et par råd til, hvordan man kan gøre det endnu sjovere for dig selv. Det er i hvert fald det, der kommer forslag til i denne artikel. Læs med – og gør dig klar til

Det er altid så sjovt at være til julefrokost, men det betyder jo ikke, at man ikke godt kan læse et par råd til, hvordan man kan gøre det endnu sjovere for dig selv. Det er i hvert fald det, der kommer forslag til i denne artikel. Læs med – og gør dig klar til fest!

Kom med udklædning

Har du nogensinde kigget på nissepige kostumer? Det kan altså noget, og du kan helt sikkert skrue lidt ekstra op for festen, hvis du kommer i et nissepige kostume. Hvis du er en mand, kan du naturligvis stadig vælge at komme i denne mundering. Du kan dog også i stedet for vælge at komme som julemand. Det er der helt sikkert også mange, der nok skal synes, er morsomt.

Pas på med snapsen

Det kan være fristende at hoppe med på den, hver gang der skal tages snaps. Det er bare lidt en del af julefrokosten. Det er egentlig sjovt, for er der overhovedet nogen, der kan lide snaps? Det er der sikkert, men det er godt nok de færreste. Hvis du skal have det meste ud af din julefrokost, så kan det dog godt være, du skal være forsigtig med snapsen. Man får ikke meget ud af en julefrokost, hvis man bruger det meste af tiden på at ligge under bordet eller være ude på toilettet.

Foreslå lege

Hvis der ikke automatisk er lege involveret i julefrokosten, så kan du altid foreslå noget. Der er masser af lege, der ikke kræver noget forberedelse. I kan f.eks. altid lege margretheskål eller stoledans. Det kræver næsten ingen forberedelse, men det er altid sjovt at lave. Det er jo noget, du kan lige overveje. Det er altid sjovt at have en eller anden form for aktivitet til en julefrokost.

 

Kyststien
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *