Sådan pakker du let

Sådan pakker du let

Måske er du en af dem, der altid har problemer med at have det hele i kufferten. Hvis ikke det er tilfældet, så er ekstra plads i kufferten altid en god undskyldning for at købe lidt ekstra souvenirs på ferien. Står du og mangler et ekstra tilskud til drømmeferien, så er der hjælp at hente

Måske er du en af dem, der altid har problemer med at have det hele i kufferten. Hvis ikke det er tilfældet, så er ekstra plads i kufferten altid en god undskyldning for at købe lidt ekstra souvenirs på ferien. Står du og mangler et ekstra tilskud til drømmeferien, så er der hjælp at hente på www.smslaaner.dk.
Hvis du tænker over din pakning kan du måske endda nøjes med at rejse med håndbagage og spare tilkøbet af den ekstra kuffert? At pakke så let som muligt kommer med flere fordele.

Det første tip går på at købe en bøtte med vaskemiddel i rejsestørrelse. Den fylder ikke meget, koster næsten ingenting, og så giver den dig muligheden for at vaske dit tøj på ferien. På den måde behøver du kun at medbringe tøj til halvdelen af turen, og herefter kan du vaske alt dit tøj og igen have tøj til resten af ferien.
Derudover er det en god idé at tage tøj med, der let kan kombineres på kryds og tværs. På den måde kan to underdele og to overdele hurtigt blive til fire forskellige outfits.
Toiletsager kan hurtigt komme til at fylde en del i kufferten, så skal du ikke være så længe afsted, er det en god idé at investere i rejsestørrelser. Fås din yndlingsshampoo ikke i miniudgave, kan du flere steder købe tomme bøtter, som du så kan hælde dine favoritprodukter over i.
Til selve pakningen findes der også særlige teknikker, der kan give mere plads i kufferten. Læg de tunge ting nederst, og fyld derefter hullerne ud med f.eks. sokker. Tøjet fylder mindre, hvis det bliver rullet sammen til noget, der minder om en burrito. Derudover kan du tage det tykkeste tøj på i flyveren, så det ikke fylder i kufferten og samtidig sikre dig mod den kølige luft, der ofte kan opleves, når man befinder sig i højere luftlag.

Rigtig god rejse.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel