3 ting du skal huske, når du sælger din båd

Får du ikke længere brugt din båd lige så meget, som du gerne ville? Eller ønsker du bare at udskifte din gamle båd? Så kan det være tid til, at en anden får gavn af den. Inden du sætter den til salg, er der dog et par ting, du skal huske. Læs med herunder, og få

Får du ikke længere brugt din båd lige så meget, som du gerne ville? Eller ønsker du bare at udskifte din gamle båd? Så kan det være tid til, at en anden får gavn af den. Inden du sætter den til salg, er der dog et par ting, du skal huske. Læs med herunder, og få en oversigt over 3 ting du skal huske, når du sælger din båd.

Fiks fejl og mangler

Det første du skal gøre, når du vil sælge din båd, er at fikse fejl og mangler. Dette gælder særligt, hvis din båd er meget gammel og slidt. Du kan i princippet vælge at sælge din båd, som den fremstår, men du vil ikke opnå meget fortjeneste på dette. En potentiel kunde kan desuden blive skræmt væk af bådens tilstand og det potentielle store arbejde, der ligger i istandsætningen af den. Vil du gøre dig selv en tjeneste, sørger du for at fikse fejl og mangler, før du sætter den på markedet. 

Sørg for det basale er i orden

Det næste du skal gøre, når du vil sælge din båd, er at sørge for, at det basale er i orden. Uanset hvilken tilstand båden er i, er det vigtigt, at den indeholder det mest basale bådudstyr. De fleste købere vil gerne prøve båden, før de køber, og det er derfor vigtigt, at der eksempelvis ikke mangler en motor, en fender eller andre vigtige ting. Som sælger er det dit job at sørge for, at båden fremstår bedst muligt. Mangler din båd basalt udstyr, vil køberen med stor sandsynligt føle sig snydt. Dette scenarie er ikke fordelagtigt for hverken dig eller køberen!

Sæt en realistisk pris

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du ved salg af din båd huske at sætte en realistisk pris. Sætter du prisen for højt, kan du risikere, at der ikke er nogen interesserede køber. Er du i tvivl om, hvad din båd skal koste, kan du altid få den vurderet af en kompetent fagmand. Tag desuden stilling til, om du er villig til at forhandle om prisen med en potentiel køber.

Kyststien
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *