Aktiv ferie

Aktiv ferie

Aktive ferier kan for eksempel være cykel-, kano-, vandre- eller træningsferier, hvor det aktive er omdrejningspunktet. For eksempel kan du vælge at pakke bilen med vandre- eller cykelskoene for at sætte kursen mod Italien, Østrig eller Kroatien for at nyde de naturskønne bjergområder. Det kan også være, at du ønsker at flyve til en fed

Aktive ferier kan for eksempel være cykel-, kano-, vandre- eller træningsferier, hvor det aktive er omdrejningspunktet.

For eksempel kan du vælge at pakke bilen med vandre- eller cykelskoene for at sætte kursen mod Italien, Østrig eller Kroatien for at nyde de naturskønne bjergområder. Det kan også være, at du ønsker at flyve til en fed feriedestination for at overnatte på et hotel, hvor træning og den sunde livsstil er i centrum.

Hvorfor vælge en aktiv ferie?

Hvis du i din hverdag er vant til at træne og være aktiv, så kan den aktive hverdag have betydning for valget af ferieform. En aktiv ferie kan betyde, at du får mulighed for at være aktiv med andre sådan at du holder din træning ved lige, holder ferie med god samvittighed og er sammen med dem, du holder af. Der er altså mange gode grunde til at vælge en aktiv ferie.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel