Rejse med all-inclusive

Rejse med all-inclusive

Hvis du ønsker en rejse, hvor du ikke skal tænke på andet end blot at holde ferie, så er en rejse med all-inclusive muligvis noget for dig. En all-inclusive rejse betyder, at du på forhånd har betalt for mad, drikkevarer, hotelopholdet og selvfølgelig selve rejsen. På den måde skal du ikke forholde dig til andet

Hvis du ønsker en rejse, hvor du ikke skal tænke på andet end blot at holde ferie, så er en rejse med all-inclusive muligvis noget for dig. En all-inclusive rejse betyder, at du på forhånd har betalt for mad, drikkevarer, hotelopholdet og selvfølgelig selve rejsen. På den måde skal du ikke forholde dig til andet end at slappe af og nyde ferien med dem, du holder af.

 

Priser

Det behøves ikke at være dyrt at vælge en rejse med all-inclusive, da der findes forskellige prisklasser på all-inclusive. Man taler typisk om, at man kan vælge forskellige kategorier, hvor der enten er færre eller flere retter på menuen alt efter prisen.

 

Hvad kommer udover?

Når all-inclusive rejsen er betalt, er det kun eventuelle fornøjelser, der kommer til at koste ekstra. Det kan være udflugter, at besøge andre lokale restauranter eller hvis man har et shoppegen, der skal tilfredsstilles.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel