Træt af at dase på hotellet hele ferien? Vælg en cykelferie

Træt af at dase på hotellet hele ferien? Vælg en cykelferie

Cykelferier gør det muligt at nyde nye omgivelserne uden at være ude af form, når du vender tilbage til Danmark. Hvis du ikke er typen, der holder til at dase ved poolen en hel uge, men gerne vil fare langs nyt terræn, evt. langs kysten og mærke den friske havbrise, så er cykelferier det korrekte

Cykelferier gør det muligt at nyde nye omgivelserne uden at være ude af form, når du vender tilbage til Danmark. Hvis du ikke er typen, der holder til at dase ved poolen en hel uge, men gerne vil fare langs nyt terræn, evt. langs kysten og mærke den friske havbrise, så er cykelferier det korrekte svar, og dem behøver du ikke planlægge alene. For rejsebureau står i dag klar med flere typer cykelferie.

Se Europas kyster på en cykelferie

Hvis du er ængstelig ved det at udforske fx Portugals vestkyst, Amalfikysten på den italienske halvø Sorrento eller de færøske kyster alene, kan du vælge en cykelferie med lokal guide. Sådan nogle er der færre af end de selvguidede cykelferier, men hvis du ønsker følgeskab af nogen, der kender de bedste cykelstier ud og ind, du kan have en hyggelig samtale kørende med, er guidesene værd at få.

Se flere lande på et cykelkrydstogt

Som en anden løsning inden for cykelferier, du måske ikke havde tænkt på, er der cykelkrydstogter, hvor du ser ikke blot ét land eller én destination i løbet af din ferie – men flere. Det kunne fx være, at du altid har ønsket at rejse langs Donaufloden og besøge europæiske hovedstæder som Wien, Budapest eller Bratislava i Slovakiet? Her kunne det være, der var et fedt cykelkrydstogt at gæste.

Slå dig ikke til tåls med en standardferie

Altså behøver du ikke slå dig til tåls med en standardrejse, hvor du ikke får set andet end hotellet i de lande, du besøger. Vælg en cykelferie for at udskifte statiske feriebyer med dynamisk skiftende landskab, i takt med at du cykler langs kyster, floder eller cykelstier længere inde i landene. Med en masse ture at vælge fra, hvor rejsebureauer sørger for transport af bagage, finder du en skøn ferie.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel