Få inspiration til projekter der kan opgradere dit sommerhus

Få inspiration til projekter der kan opgradere dit sommerhus

Glæder du dig også til sommer? Vi er efterhånden mange der længes efter de varme dage. Har du et sommerhus, er det oplagt at klargøre det til sommer. Her får du inspiration til nogle projekter, der kan forny dit sommerhus. Få et moderne gulv i epoxy En måde at give dit sommerhus et harmonisk udtryk,

Glæder du dig også til sommer? Vi er efterhånden mange der længes efter de varme dage. Har du et sommerhus, er det oplagt at klargøre det til sommer. Her får du inspiration til nogle projekter, der kan forny dit sommerhus.

Få et moderne gulv i epoxy

En måde at give dit sommerhus et harmonisk udtryk, er ved at få lavet epoxy gulve i køkkenet og på badeværelset. Denne type gulv er glat og spejlblankt, og kan fås i mange forskellige farver. Man kan eksempelvis blande farvemarmoreringen, så gulvet får det ønskede udtryk. Gulvet er desuden også meget slidstærkt. Ved at matche epoxy gulvet til den yderligere indretning, kan du give dit sommerhus et lækkert og moderne look.

Lær mere om epoxy gulve og andre emner indenfor boligen.

Udvid med en terrasse af fliser

Har dit sommerhus en have, er det oplagt at omlægge dele af den til en terrasse af fliser. En terrasse giver dig mulighed for at nyde de lange sommeraftener udenfor i varmen, eventuelt med aftensmaden eller et glas vin. En terrasse giver et solidt underlag til udendørsmøbler, og kan være en pæn tilføjelse til haven. Har du solsenge eller en grill, kan de snildt stå på terrassen. Vedligeholdelse af en terrasse er heller ikke svært, da det blot kræver at man fjerner ukrudt samt almindelig rengøring.

Et udendørs køkken

Om sommeren er det oplagt, at også madlavningen foregår udendørs. Et udekøkken kan indeholde de vigtigste faciliteter såsom en vask og et komfur eller grill. Nogle udekøkkener er dog større, og har derfor plads til opbevaring. De helt simple udekøkkener kan også blot bestå af et bord, hvor maden tilberedes. Et udekøkken er derfor oplagt til familier, da forældrene kan tage sig af madlavningen mens børnene leger udenfor.

Kyststien
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel