En måned på Sri Lanka

Besøg den frodige tropeø i Det Indiske Ocean med hvide palmestrande, grønne rismarker, duftende teplantager og spændende kulturarv. Tag med på en af Adventuredk’s grupperejser, og udforsk hvad Sri Lanka har at byde på i selskab med andre unge. Typisk starter rejsen til Sri Lanka i landets hektiske hovedstad Colombo. Byen vrimler med mennesker, tuk

Besøg den frodige tropeø i Det Indiske Ocean med hvide palmestrande, grønne rismarker, duftende teplantager og spændende kulturarv. Tag med på en af Adventuredk’s grupperejser, og udforsk hvad Sri Lanka har at byde på i selskab med andre unge.

Typisk starter rejsen til Sri Lanka i landets hektiske hovedstad Colombo. Byen vrimler med mennesker, tuk tuks og gadehandlere. Herfra kan du gøre dig klar på at rejse ud og opleve det bedste af Sri Lanka.

Ægte backpackerstemning og fantastiske bølger finder du ved Arugam Bay. Området bliver betragtet som et af verden 10 bedste steder for surfing, så her er det helt oplagt at prøve kræfter med bølgerne. På surfcamp får du lektioner i surfing af en instruktør, så du hurtigt lærer at mestre et board og de vilde bølger. Rundt omkring på øen findes der mange fantastiske bountystrande med palmer og kridhvidt sand, som indbyder til afslapning i solen.

Et must at opleve på Sri Lanka er Adams Peak. Bjerget er over 2 kilometer højt og besøges hvert år af tusindvis af pilgrimme fra hele verden. Adams Peak er betragtet som hellig af både buddhister, hinduer, muslimer og kristne. I selskab med pilgrimme bestiger man i løbet af natten de 5.500 trin, der skal til for at nå toppen af bjerget. Her venter en ubeskrivelig udsigt og den smukkeste solopgang.

Sri Lanka er verdenskendt for sin trefremstilling og den velkendte Ceylon te stammer herfra. Store dele af højlandet er dækket af de grønne planter. Du kan besøge en af de smukke teplantager og komme med ud i marken og plukke teblade som de lokale.

Hvis du er til dyreoplevelser, kan du tage på elefantsafari i Minnerya National Park, hvor du kan opleve de vilde elefanter på tæt hold. Eller tag på sejltur og se om du kan spotte nogle af de mange delfiner.

Uanset om du er til surfing, trekking, bountystrande eller spændende kultur, vil Sri Lanka slet ikke skuffe sig som din næste rejsedestination!

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel