Find den perfekte vandretaske

Find den perfekte vandretaske

Skal du ud på en backpacking tur eller en vandretur i bjergene eller måske bare en weekendtur? Ja, så er det vigtigt med en en god vandrerygsæk. Her vil du få hjælp til at finde den rigtige vandretaske, som passer til netop din ryg og dine behov. Hvad skal jeg være opmærksom på? Det første

Skal du ud på en backpacking tur eller en vandretur i bjergene eller måske bare en weekendtur? Ja, så er det vigtigt med en en god vandrerygsæk. Her vil du få hjælp til at finde den rigtige vandretaske, som passer til netop din ryg og dine behov.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det første du skal være opmærksom på, er størrelsen. Man kan spare mange kilos vægt, ved at vælge den rigtige størrelse. Hvis man for eksempel bare skal på en dagstur behøver man ikke købe en 70 liters rygsæk. Der ville en rygsæk med 20 liter måske være nok. Så du skal cirka vide hvor mange liter tasken skal rumme.

Dernæst er det vigtigt at rygsækken føles behagelig på ryggen og passer til din ryg, da du skal slæbe den rundt i flere timer og måske endda dage. Derfor er det vigtigt med et godt bæresystem, som gør at størstedelen af vægten fordeles ned mod lænden og benene. Hvis den ikke passer til ryggen, vil resten af tingene højest sandsynligt heller ikke passe. Det gode er at vandretasker heldigvis laves i forskellige længder og nogle er endda justerbare. En god regel til at få et bedre indblik i om ryglængden passer, er at se om brystspændet sidder rigtigt. Hvis brystspændet sidder midt på brystet, så passer ryglængden oftest også. Hoftebæltet er det næste man skal være opmærksom på. Som nævnt skal tasken bæres med hofterne og benene, derfor er det vigtigt at hoftebæltet sidder ordentligt på hoftebenet.

Den sidste ting man skal være opmærksom på, er ekstraudstyr. Hvis man på forhånd for eksempel ved at man skal gå med en vandrestav, vil det være en god ide med en taske som har stropper til at sætte staven fast med. Ved hjælp af dette behøver man ikke at holde den i hånden konstant.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel